social_media_marketing

Social Media Marketing | Διαφημίσου οικονομικά & Αποτελεσματικά

Το Social Media Marketing, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ψηφιακής προώθησης και διαφήμισης προϊόντων (Digital Marketing). Αφορά τις ενέργειες που γίνονται στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, YouTube κτλ), οι οποίες αποσκοπούν στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών επιχειρήσεων.

Τα social media έχουν διεισδύσει στην καθημερινότητα των καταναλωτών, αλλά έχουν επαναπροσδιορίσει και τον τρόπο με τον οποίον οι επιχειρήσεις επικοινωνούν με τους καταναλωτές. Στα πλαίσια του μάρκετινγκ, τα κοινωνικά δίκτυα δίνουν τη δυνατότητα σε έναν καταναλωτή να επικοινωνήσει γρήγορα και με ελάχιστη προσπάθεια με εκατοντάδες ή και χιλιάδες άλλους καταναλωτές, ενώ από την πλευρά τους οι επιχειρήσεις, παρακολουθούν όλες αυτές τις συζητήσεις και τις διαδικτυακές κριτικές, προκειμένου να μάθουν τη γνώμη των χρηστών για τη μάρκα και τα προϊόντα τους, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις των καταναλωτών, να ακούσουν τι λέγεται συγκριτικά για τους ανταγωνιστές τους και να προσελκύσουν με ενέργειες μέσα από τα κοινωνικά μέσα περισσότερους πελάτες.

Το 83,36% των χρηστών του διαδικτύου είναι στα κοινωνικά μέσα, παράλληλα, το 90,71% των χρηστών smartphone είναι ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (γνωστά σε όλους ως social media ) για να κάνουν ευρέως γνωστά τα χόμπι, τις συνήθειες ακόμα και το που βρίσκονται ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το γεγονός αυτό καθιστά τα social media θησαυρό ενημέρωσης και στενευμένης προσέγγισης των χρηστών. Ο χειρισμός αυτών των προσδοκιών έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει μια κοινωνική δέσμευση σχετικά με με τη χρήση των σελίδων και των κοινωνικών πλατφόρμων σε μία ανοιχτή λεωφόρο μάρκετινγκ ώστε να επεκταθεί η ατομική ή επιχειρηματική δραστηριότητα στο ευρύ κοινό. Το facebook, twitter, google +, LinkedIn και κ.λπ. αποτελούν σημαντικά εργαλεία για την εφαρμογή της πιο πετυχημένης στρατηγικής για κάθε επιχείρησή.

Προώθησε την επιχείρηση σου μέσω των social media…

Είναι πολύ απλό. Απέκτησε μία ισχυρή online παρουσία, χρησιμοποιώντας τα Social Media ως το βασικότερο κανάλι προώθησης και προβολής υπηρεσιών και προϊόντων.

Θέλεις το brand σου να αποκτήσει αναγνωσιμότητα και να δεις τα ποσοστά των πωλήσεων σου να αυξάνονται κατακόρυφα;

Αν η απάντηση είναι ναι, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με την έμπειρη ομάδα της F-Exelixis άμεσα, είτε καλώντας στο 210 4128137-39 ή μέσω e-mail στο f[email protected].

Κοινοποιηστε