συντάξεις και επιδόματα

Power Pass: Ξεκίνησαν οι πληρωμές για το επίδομα ρεύματος

Πιστώθηκε σήμερα το επίδομα ρεύματος. Συνολικά δόθηκαν 31,6 εκατ. ευρώ σε 866.181 δικαιούχους του Power Pass από τον κρατικό προϋπολογισμό. Βοήθημα για την κάλυψη μέρους της αύξησης του κόστους ηλεκτρικού ρεύματος. Αφορά λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που εκδόθηκαν τον Ιούνιο του 2022.

Power Pass: Τα ποσά που πιστώθηκαν στους δικαιούχους

power pass

Στην παραπάνω πίστωση περιλαμβάνονται, επίσης, υπόλοιπα πληρωμών για λογαριασμούς της περιόδου από την 1η Δεκεμβρίου 2021 έως τις 31 Μαΐου 2022. Κατόπιν διασταύρωσης των στοιχείων που δόθηκαν στην πλατφόρμα. Το προαναφερθέν ποσό είχε μεταφερθεί έως χθες από το Υπουργείο Οικονομικών στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και πιστώθηκε σήμερα από την «Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ Μ.Α.Ε.)» στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατασκευή / Αναδιαμόρφωση ιστοσελίδων, e-shop και blogs

επίδομα ρεύματος

Οπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση των υπουργείων Οικονομικών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Περιβάλλοντος και Ενέργειας μετά τη σημερινή πληρωμή, η συνολική δαπάνη από τον κρατικό προϋπολογισμό για την κάλυψη μέρους της αύξησης του κόστους κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος σε λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος οικιακών καταναλωτών του εσωτερικού που εκδόθηκαν την περίοδο 1η.12.2021 έως 30.6.2022 ανέρχεται στα 295,6 εκατ. ευρώ.

Κοινοποιηστε