πληρωμές market pass και youth pass

Πληρωμές Market Pass και Youth Pass – Επιστρέφει το Fuel Pass;

Δηλώσεις σχετικά με τις πληρωμές Market Pass και Youth Pass έκανε ο Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος σχολίασε και τα σενάρια επιστροφής του Fuel Pass.

Πότε θα γινουν οι πληρωμές Market Pass και Youth Pass;

Ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, τόνισε ότι, πιθανώς, τα πρώτα δύο επιδόματα θα πιστωθούν προς το τέλος Σεπτεμβρίου ή τις αρχές Οκτωβρίου. Όπως εξήγησε στον ΣΚΑΪ, ο λόγος είναι ότι, για την καταβολή τους, θα πρέπει να πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

πληρωμές Market Pass και Youth Passπληρωμές Market Pass και Youth Passπληρωμές Market Pass και Youth Passπληρωμές Market Pass και Youth Passπληρωμές Market Pass και Youth Passπληρωμές Market Pass και Youth Passπληρωμές Market Pass και Youth Passπληρωμές Market Pass και Youth Passπληρωμές Market Pass και Youth Passπληρωμές Market Pass και Youth Passπληρωμές Market Pass και Youth Pass

«Οι πληρωμές θα πάνε προς το τέλος Σεπτεμβρίου, μπορεί να είναι και όλες μαζί τον Οκτώβριο, αλλά θα γίνει μια προσπάθεια για τέλος Σεπτεμβρίου. Δύο δόσεις, ή τρεις ή όλες μαζί τον Οκτώβριο. Αυτό θα εξαρτηθεί από τα συστήματα και τη δυνατότητα να ανοίξουν», είπε χαρακτηριστικά.

«Έτσι κι αλλιώς, αναγκαζόμαστε από πρώτη Σεπτεμβρίου να πάρουμε τις δηλώσεις για να μπορούμε να κρίνουμε, όμως περί τα τέλη Αυγούστου θα μπορέσουμε να ανοίξουμε την πλατφόρμα, όχι για όλους, αλλά για εκείνους που δεν είχαν προλάβει να κάνουν αίτηση. Οι προηγούμενοι θα θεωρηθούν ότι έχουν κάνει αίτηση και θα εξεταστούν», είπε για το Market Pass. Επίσης, σημείωσε ότι «το Youth Pass θα έρθει το Σεπτέμβριο, με την προϋπόθεση να είναι κάτοικος Ελλάδας, να κάνει δηλαδή φορολογική δήλωση. Θα πληρώνεται κάθε φορά μετά τη φορολογική, ώστε να ξέρουμε ότι είσαι κάτοικος Ελλάδας».

Επιστρέφει το Fuel Pass;

Μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών σχολίασε και το ενδεχόμενο να επιστρέψει το Fuel Pass. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έχει κάποια σχετική πληροφόρηση μέχρι στιγμής, ενώ θεωρεί πως οι αυξήσεις θα είναι παροδικές. Ωστόσο, τόνισε ότι μπορεί να επιστρέψει το συγκεκριμένο επίδομα σε περίπτωση που καταστεί αναγκαίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα παιδιού: Άνοιξε και πάλι η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Συγκεκριμένα, είπε πως «δεν έχω κάποια πληροφόρηση αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω, αν ήξερα θα το έλεγα. Νομίζω όμως ότι η κυβέρνηση έχει αποδείξει πως στέκεται δίπλα στα νοικοκυριά και τους πολίτες, όποτε υπάρχει το πρόβλημα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι μια πολύ μικρή παροδική αύξηση και δε θα χρειαστεί να επέμβουμε. Μακάρι, να είναι αλήθεια αυτό».

Κοινοποιηστε