επίδομα βενζίνης

Επίδομα Βενζίνης: Πως γίνεται η αίτηση για το Fuel Pass 2;

Νέο Επίδομα Βενζίνης Fuel Pass 2 θα τρέξει για το τρίμηνο Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου δίνοντας ανάσα σε οδηγούς που έχουν δει το κόστος των καυσίμων να πλησιάζει στα ύψη.

Μετά το Power Pass που αφορά το επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο είναι ακόμα ανοιχτό για υποβολή αίτησης, έρχεται το Fuel Pass 2 πιο γενναιόδωρο από το προγενέστερο του Fuel Pass.

Η πλατφόρμα των αιτήσεων για το επίδομα βενζίνης θα ανοίξει τέλος Ιουλίου, και όλοι οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους.

Συγκεκριμένα, δικαιούχοι είναι φυσικά πρόσωπα συμπεριλαμβανομένων ελευθέρων επαγγελματιών με δηλωθέν εισόδημα 2021 έως 30.000 ευρώ με προσαύξηση 3.000 για κάθε μέλος και μέχρι 45.000 ευρώ.

Κάθε όχημα μπορεί να δηλωθεί μόνο από ένα φυσικό πρόσωπο, και κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να δηλώσει μόνο ένα όχημα, να μην οφείλονται τέλη κυκλοφορίας και το όχημα να είναι σε χρήση.

Επίδομα Βενζίνης – Ποσά Ενίσχυσης

Aυτοκίνητο σε ηπειρωτική περιοχή:

  • 80 ευρώ με τη χρήση ψηφιακή κάρτας
  • 65 ευρώ χωρίς κάρτα με πίστωση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό

Aυτοκίνητο σε νησιωτική χώρα

  • 100 ευρώ με τη χρήση κάρτας
  • 85 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό

Mοτοσυκλέτες:

  • 60 ευρώ με τη χρήση κάρτα στην ηπειρωτική περιοχή και 45 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό
  • 70 ευρώ με κάρτα στα νησιά και 55 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό.

Όπως φαίνεται και πιο πάνω, 15 Ευρώ επιπλέον θα λάβουν όσοι επιλέξουν την άυλη κάρτα για την λήψη του επιδόματος, μέσω NFC λειτουργίας, που πλέον έχουν τα περισσότερα smartphones.

Επίδομα Βενζίνης – Αίτηση

Δείτε παρακάτω βήμα βήμα τη διαδικασία υποβολής της αίτησης:

Για περισσότερες λεπτομέρειες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας πατώντας εδώ, για να σας κατευθύνει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Κοινοποιηστε