ακριβότεροι δρόμοι

Αυτοί είναι οι ακριβότεροι εμπορικοί δρόμοι του κόσμου: Σε ποια θέση βρίσκεται η Ερμού

Οι ακριβότεροι δρόμοι στον κόσμο βρίσκονται σε πόλεις όπως το Μιλάνο, η Νέα Υόρκη, το Παρίσι αλλά και η δική μας πρωτεύουσα Αθήνα. Συγκεκριμένα, η Ερμού φιγουράρει μαζί με την Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης καθώς και άλλους μεγάλους εμπορικούς δρόμους σε πρωτεύουσες του πλανήτη.

ακριβότεροι δρόμοι

Σύμφωνα με την 33η έκδοση του Main Streets Across the World της εταιρείας Cushman & Wakefield Proprius, όπου εξετάζονται οι τιμές ενοικίασης λιανικής σε προνομιακές τοποθεσίες σε πόλεις σε όλο τον κόσμο, φαίνεται πως τα ενοίκια στην Ερμού διατηρούνται στα ίδια επίπεδα με την περίοδο προ της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ εμφανίζουν και τάσεις ανόδου. Η Ερμού βρίσκεται στην 15η θέση στη σχετική λίστα.

▶️Διαβάστε επίσης: Σουβλάκι: Στα 4 Ευρώ αναμένεται να εκτοξευθεί η τιμή του τα Χριστούγεννα

Στον κορυφαίο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, το ενοίκιο ανέρχεται σε €3.480/τ.μ. ετησίως, σύμφωνα με τη σχετική έκθεση της εταιρείας συμβουλευτικής.

Όπως επεσήμανε η διευθύνουσα σύμβουλος της Cushman & Wakefield Proprius, Νίκη Σύμπουρα, οι λόγοι που οι τιμές παραμένουν σε αυτά τα επίπεδα είναι, μεταξύ άλλων, η χαμηλή διαθεσιμότητα αλλά και ο ανταγωνισμός.

Ποιοι είναι οι 5 ακριβότεροι δρόμοι στον κόσμο

  1. 5th Avenue στη Νέα Υόρκη – €20.384/τ.μ. ετησίως
  2. Via Montenapoleone στο Μιλάνο – €18.000/τ.μ. ετησίως
  3. Tsim Sha Tsui στο Χονγκ Κονγκ – €15,219/τ.μ. ετησίως
  4. New Bond Street στο Λονδίνο – €14.905/τ.μ. ετησίως
  5. Avenue des Champs-Elysees στο Παρίσι – €11.414/τ.μ./ετησίως

*πηγή: ethnos.gr

Κοινοποιηστε