φορολοταρία

Φορολοταρία: Έγινε η μεγάλη κλήρωση για τα Χριστούγεννα – Δείτε τους τυχερούς που κερδίζουν πάνω από 1,2 εκατ.

Πραγματοποιήθηκε από την ΑΑΔΕ η σούπερ χριστουγεννιάτικη φορολοταρία που μοιράζει πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ στους τυχερούς φορολογούμενους που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό χρήμα στις καθημερινές συναλλαγές τους. Δείτε εδώ τους τυχερούς:

Από την κλήρωση της ΑΑΔΕ θα προκύψουν 12 υπερτυχεροί που θα κερδίσουν από 100.000 ευρώ. Αλλά τα δώρα από την φορολοταρία δεν σταματούν εδώ καθώς κληρώθηκαν μικρότεροι λαχνοί των 1.000 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στήριξη Δανειοληπτών: Ανακοίνωση από τις τράπεζες

Συμμετέχουν όσοι έκαναν ηλεκτρονικές συναλλαγές για τις αγορές τους μέσα στο 2022, ενώ εκτός θα μείνουν όσοι  κέρδισαν σε προηγούμενη μηνιαία κλήρωση έπαθλο αξίας 50.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται πως σε κάθε μηνιαία κλήρωση αναδεικνύονται πεντακόσιοι 556 τυχεροί λαχνοί ως εξής:

  • 1 που κερδίζει 50.000 ευρώ,
  • 5 που κερδίζουν 20.000 ευρώ
  • 50 που κερδίζουν 5.000 ευρώ,
  • 500 που κερδίζουν 1.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι το ποσό των 100.000 ευρώ που δίνεται από την φορολοταρία είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο.

Ποιοι συμμετέχουν στην φορολοταρία; 

Στις κληρώσεις συμμετέχουν ενήλικοι άνω των 18 ετών που έχουν ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης. Οι λαχνοί που εξασφαλίζουν την συμμετοχή αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ και χρησιμοποιώντας κάποιος τους κωδικούς του Taxisnet μπορεί να δει, με πόσους λαχνούς θα μπει στην κλήρωση. Αναγράφονται ως αριθμός και ως αριθμοσειρά όπως ακριβώς γίνεται και με τα λαχεία.

Φορολοταρία

Πώς θα μάθετε αν κερδίσατε 

Οι τυχεροί της κλήρωσης θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα που αναρτάται ως προσωποποιημένο μήνυμα στην πρώτη σελίδα της φορολογικής του μερίδας στο Taxisnet.

Κοινοποιηστε