Υπηρεσία Αιτήσεων ΑΣΕΠ

Αναλαμβάνουμε την Υποβολή της Αίτησης σας στο ΑΣΕΠ!

Η έμπειρη ομάδα της fexelixis.gr αναλαμβάνει την αίτησή σας σε διάφορες προκηρύξεις προσωπικού, μόνιμου αλλά και ορισμένου χρόνου, με υπευθυνότητα, συνέπεια, και, κυρίως, χωρίς λάθη!

  • Αξιόπιστη Υποβολή Αιτήσεων ΑΣΕΠ
  • Ακρίβεια στη δήλωση των απαιτούμενων προσόντων
  • Εντός προθεσμίας
  • Επιλογή θέσεων με μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας

ΔΕΝ είναι απαραίτητο το Μητρώο ΑΣΕΠ για να κάνετε αιτήσεις. Καλέστε μας για λεπτομέρειες

Κόστος Αίτησης για μόνιμους (Κ): 40 €
(55 € για μη εγγεγραμμένους)
Κόστος Αίτησης για ΣΟΧ (Ορισμένου Χρόνου): 70 €
(100 € για μη εγγεγραμμένους)

Βήμα 1

Επικοινωνείτε και δηλώνετε ενδιαφέρον για την προκήρυξη που έχετε δει! Η ομάδα μας διαβάζει με προσοχή την ανακοίνωση, τις θέσεις και τα απαιτούμενα προσόντα. Σας ενημερώνει εάν έχετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία και ζητάει τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

Βήμα 2

Συγκεντρώνετε όλα τα δικαιολογητικά που έχουν ζητηθεί, τα στέλνετε στο e-mail μας σε σωστή μορφή και προεξοφλείτε την υπηρεσία. Ο συνεργάτης που έχει αναλάβει την αίτηση ελέγχει αν τα έγγραφα είναι σωστά και σας ενημερώνει.

Βήμα 3

Εντός της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων που έχει ανακοινωθεί, ο συνεργάτης μας συμπληρώνει την αίτησή σας. Μόλις αυτή υποβληθεί επιτυχώς, λαμβάνετε ειδοποίηση στο προσωπικό σας e-mail, αντίγραφο αυτής, καθώς και απόδειξη πληρωμής για την υπηρεσία.

Σχετικές Ερωτήσεις

Μια τηλεφωνική επαφή μαζί μας θα σας δώσει άμεσα απαντήσεις για τα πρώτα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε.

Σας προτείνουμε να κάνετε αίτηση για θέσεις στις οποίες έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας σύμφωνα με τα προσόντα και τα μόριά σας.

Δεν αναλαμβάνουμε εμείς την έκδοση των εγγράφων αλλά σας εξηγούμε αναλυτικά πώς θα συγκεντρώσετε τα δικαιολογητικά και ποια από αυτά χρειάζονται μετάφραση ή επικύρωση.

Διαδικασία

Καθώς το σύστημα του ΑΣΕΠ αντιμετωπίζει συχνά τεχνικά ζητήματα και οφείλουμε να είμαστε συνεπείς στην υποβολή της αίτησης, δεν αναλαμβάνουμε να την υποβάλουμε τελευταία στιγμή!

Μέσω των κωδικών taxisnet εκδίδουμε το e-παράβολο ώστε να είναι έγκυρο και στη συνέχεια σας ενημερώνουμε να το πληρώσετε εσείς.

Μόλις ο συνεργάτης ολοκληρώσει την υποβολή της αίτησής σας, σας αποστέλλει στο e-mail που έχετε δηλώσει αντίγραφο της αίτησης σε μορφή pdf.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!